NOUL TĂU STIL DE VIAȚĂ ÎN AVIAȚIEI, ZONA CU CEA MAI DINAMICĂ EVOLUȚIE DIN BUCUREȘTI

Imediat după criza imobiliară din 2008-2009, zona Barbu Văcărescu -Aviației a atras atenția marilor dezvoltatori imobiliari și pe hartă au început să apară numeroase proiecte de birouri, primul mall destinat corporatiștilor  Promenada, dar și noi hoteluri, școli private sau spitale. Astăzi, aici este cartierul de afaceri al Bucureștiului, iar zona oferă unele dintre cele mai bune randamente investiționale imobiliare 

 

 

Mai puțin timp în trafic, mai mult timp alături de cei dragi! În ziua de azi, traficul este principalul factor care ne conduce viața în București iar drumul până la grădiniță/școală, iar apoi birou necesită din ce în ce mai mult timp. Un apartament într-o zonă bună, ce scurtează acest timp, înseamnă un nivel ridicat al standardului de viață.  De la Aviației Apartments într-o plimbare pe jos de 15 min sau de 5 minute cu bicicleta sau trotineta electrică ai ajuns în zona de office!  

 

 

În Aviației ai parte de o viață socială intensă. Aici e cea mai vibrantă zonă a Capitalei: street art, concerte în aer liber, petreceri sau expoziții, toate sunt în acest cartier.  Vrei să îți începi ziua la cafea cu prietenii, să iei cina în oraș cu cel drag, sau să ieși seara în club? În cartier ai cele mai bune cafenele, restaurante și cluburi!  

 

 

Viața de familie e mai bună în zona Aviațieiparcul Herăstrău pentru plimbări și joaca în aer liber e în apropiere, aici poți alege cea mai bună opțiune între numeroase școli și grădinițe de stat sau private și ai trei mari spitale private pe o rază de 1 kilometru 

 

 

Adept al stilului de viață sănătos? Atunci un apartament în Aviației Apartments by Gran Via este pentru tine: în zonă beneficiezi de numeroase săli de fitness, piscine, poți face jogging în Herăstrăuai piața Băneasa, Mega Image și Lidl în imediata vecinătate pentru cele mai proaspete alimente.  

 

Leave a Comment