Image

Loading

CERE OFERTA

Concept

Acasă este un sentiment, o stare de bine. Acasă e locul unde lași toate grijile la ușă, te înconjori de toți cei dragi și te simți cel mai bine. Cu acest motto am pornit la drum când am început dezvoltarea Aviației Apartments, într-una din cele mai bune zone ale Bucureștiului. 

Aici ai totul la îndemână, pentru mai mult timp dedicat familiei și hobby-urilor tale: parc, piață, metrou, super-market, școli & grădinițe, spitale și zona de office Barbu Văcărescu & Floreasca. 

Proiect

Proiectul, cu termen de finalizare octombrie 2019, propune numeroase tipuri de apartamente: studio-uri cu suprafețe utile de 40 si 48 mp, apartamente cu două camere între 57 și 60 mp și locuințe de trei camere de la 67 până la 72 mp. Totodată, ansamblul oferă si locuințe cu terase private, ideale pentru familiile cu copii.  

Designul contemporan, curtea interioară de 1.000 mp cu spații verzi, loc de joacă și socializare pentru rezidenți, compartimentările eficiente și finisajele premium sunt doar câteva dintre beneficiile Aviației Apartments. Pe restul te invităm să le descoperi printr-o simplă vizită!

Dezvoltator

Gran Via are un istoric de 15 ani pe piața românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale, ce au schimbat în bine fața orașului. 

Până în prezent, dezvoltatorul a finalizat 1.500 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, vis a vis de Plaza Mall, și Timișoara 58, ambele în sectorul 6 al Capitalei, Aviației Apartments fiind cel de-al treilea proiect finalizat în București. În Constanța, dezvoltatorul are în construcție ansamblul Gran Via Marina, lângă mall-ul Vivo!, la 10 minute de stațiunea Mamaia.