Image

Loading

CERE OFERTA

Imediat după criza imobiliară din 2008-2009, zona Barbu Văcărescu – Floreasca- Șos. Pipera a atras atenția marilor dezvoltatori imobiliari și pe hartă au început să apară proiecte de birouri precum Floreasca 169, Sky Tower, Nusco Tower sau Green Court. În 2013 a fost deschis Promenada Mall și au urmat noi clădiri de birouri precum: Globalworth Tower, Floreasca Business Park sau Oregon Park.

Astăzi, aici este cartierul de afaceri al Bucureștiului împreună cu alte investiții precum spitalele Ponderas & Medlife Pediatrie, Școala Verita & Școala Mea sau hotelurile Courtyrad by Marriott și Ibis Styles. 

Zona oferă unele dintre cele mai bune randamente investiționale imobiliare, dar și un stil de viață calitativ, datorită numeroaselor facilități de care dispune.

Image
OFFICE

Peste 100.000 de corporatiști lucrează aici, ceea ce duce la o cerere mare de locuințe și randamente ridicate pentru investițiile imobiliare.

Image
SPAȚII VERZI

Parcul Herăstrău e la 15 minute de mers pe jos, iar în vecinătate mai avem Parcul Floreasca și complexul Studențesc cu numeroase terenuri de sport: tenis, etc.

Image
EDUCAȚIE

Pe lângă școlile de stat din zonă, poți adăuga și câteva opțiuni private foarte bune: Școala Mea, Școala Verita sau
Școala Luca.

Image
SHOPPING

Mega Image și Lidl sunt la doi pași de proiectul nostru, iar la 5 minute de mers cu mașina avem Piața Băneasa și Promenada Mall.

Stil de viata